Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/20.500.11790/1189
Title: Zertifizierungen werden wichtiger : IFS als Wettbewerbsvorteil
Authors: Stöckl, Albert 
Lichtenberger, Martin 
Issue Date: 2010
Publisher: Österr. Agrarverl.
Source: Der Winzer, 66(9), 32-35
Journal: Winzer 
Abstract: Im Lebensmitteleinzelhandel sind Qualitätsstandards oft ein entscheidendes Kriterium für den Vertragsabschluss. Etliche österreichische Winzerbetriebe haben sich deshalb schon zu einer Zertifizierung entschlossen.
URI: http://hdl.handle.net/20.500.11790/1189
Rights: info:eu-repo/semantics/closedAccess
Appears in Collections:Wirtschaft (mit Schwerpunkt Zentral-Osteuropa)

SFX Query Show full item record

Page view(s)

13
checked on Jul 22, 2019

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.