Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/20.500.11790/1189
Title: Zertifizierungen werden wichtiger : IFS als Wettbewerbsvorteil
Authors: Stöckl, Albert 
Lichtenberger, Martin 
Issue Date: 2010
Publisher: Österr. Agrarverl.
Source: Der Winzer, 66(9), 32-35
Journal: Winzer 
Abstract: Im Lebensmitteleinzelhandel sind Qualitätsstandards oft ein entscheidendes Kriterium für den Vertragsabschluss. Etliche österreichische Winzerbetriebe haben sich deshalb schon zu einer Zertifizierung entschlossen.
URI: http://hdl.handle.net/20.500.11790/1189
Rights: info:eu-repo/semantics/closedAccess
Appears in Collections:Wirtschaft (mit Schwerpunkt Zentral-Osteuropa)

SFX Query Show full item record

Page view(s)

92
Last Week
0
Last month
1
checked on Jul 26, 2021

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.