Log In
Email address
Password
Log in
or
Log in with ORCID
New user? Click here to register.
Have you forgotten your password?
Communities & Collections
Research Outputs
Projects
People
Statistics
Log In
Email address
Password
Log in
or
Log in with ORCID
New user? Click here to register.
Have you forgotten your password?
Home
FH Burgenland
Departments
Wirtschaft
Die Differenzierung des Herkunftsterroirs von burgenländischen Leitweinen auf Basis deskriptiver Kostbewertungen - Teil 1: 'Blaufränkisch' und 'Zweigelt'
Details
Export
Statistics
Options
Show all metadata (technical view)
Die Differenzierung des Herkunftsterroirs von burgenländischen Leitweinen auf Basis deskriptiver Kostbewertungen - Teil 1: 'Blaufränkisch' und 'Zweigelt'
Source
Mitteilungen Klosterneuburg, 64(1), 20-29
Date Issued
2014
Author(s)
Flak, Walter
Krizan, Rudolf
Passmann, Gabriele
Rinke, Wolfram
Stöckl, Albert
Tiefenbrunner, Wolfgang
Wallner, Erich
Wuketich, Andreas
URI
http://hdl.handle.net/20.500.11790/1147
Subjects
deskriptive sensorische Weinbewertung
Ausgangsgesteine
Terroir
statistische Auswertverfahren
standardisiert und betrieblich angebaute Sortenweine
Type
Wissenschaftlicher Artikel
File(s)
Loading...
Name
20-29_2014v.pdf
Size
502.97 KB
Checksum (MD5)
2620613b98a482e09e0bf2cae6df7ab7
Download
Views
144
Acquisition Date
Apr 23, 2024
View Details
Downloads
2400
Last Week
3
Last Month
258
Acquisition Date
Apr 23, 2024
View Details
google-scholar
View Details